Straightaway

  • Jera On Air 2012
    © Mendy van Prooijen
  • Jera On Air 2012
    © Mendy van Prooijen
Frankrijk

Straightaway begon hun carrière in 1999, worstelde een paar jaar met het vinden van een stabiele bezetting en bassist, waardoor ze ernstig vertraagd waren in het spelen van shows en het opnemen van nummers.

Toch hebben ze door de jaren heen gespeeld met bands als No Use For A Name, Lagwagon, Strung Out, Bigwig, Coheed & Cambria, A Wilhelm Scream, The Lawrence Arms, Ten Foot Pole, Satanic Surfers, Paint It Black, Venerea, Undeclinable, Belvedere, Digger, Garrison en meer.

Begin 2005 hebben ze het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen om hun eerste EP Emotions And Anger op te nemen en kregen ze gelijk het aanbod voor een Europese tour als support van Useless ID in mei/juni, waarbij ze 30 shows in 31 dagen hebben gespeeld, voor een groot en nieuw publiek, door Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië,Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.

Een nieuw gevonden stabiliteit werd vastgesteld door Fabs aankomst op de bas net nadat de band terugkwam van hun tour. Vanaf toen is Straightaway zich bezig gaan houden met het in 2007 uitgekomen album Democracy Of Spreading Poverty.

OUDE OPTREDENS VAN Straightaway

  • 16 - 17   mei
  • 22 mei `10
  • 18 okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Straightaway

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Straightaway. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Straightaway

FOTO'S VAN Straightaway

Foto Straightaway te Jera On Air 2012 Foto Straightaway te Jera On Air 2012 Foto Straightaway te Jera On Air 2012 Foto Straightaway te Jera On Air 2012 Foto Straightaway te Jera On Air 2012 Foto Straightaway te Jera On Air 2012
 
Bekijk alle 8 foto's van Straightaway

Straightaway NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: