Courtney Love

Uit: Seattle - Amerika

Weduwe van Kurt Cobain en voormalig zangeres van vrouwengrungeband Hole, die na het overlijden van haar man flink doordraaide. Niet alleen was ze alleen achter gebleven met het verdriet om het verlies van haar man, maar ook met haar dochtertje en een drugsverslaving. Daarop laste ze een pauze in voor haar band Hole, die met het toepasselijk geheten album 'Live through this' net op mondiale belangstelling kon rekenen. Ze storte zich op een acteercarriere, waarvoor ze veel waardering kreeg. Zo speelde ze de vrouw van Larry Flint in de film 'The people versus Larry Flint'.
Na het vertrek van Melissa aud der Maur naar de Smashing Pumpkins (waarvan Billy Corgan tevens een exvriendje was van Love) werd Hole opgedoekt, en besloot ze alleen verder te gaan.
Love bezit tevens de rechten op de muziek van Nirvana, wat haar veel rechtzaken oplevert met de andere leden van Nirvana over het nalatenschap en het al dan niet uitbrengen van restmateriaal.

OUDE OPTREDENS VAN Courtney Love

  • 21 feb `10
  • 22 - 24   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Courtney Love

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Courtney Love. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Courtney Love

Courtney Love NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: