Kreayshawn

Uit: Oakland, Californië - Amerika

Natassia 'Kreayshawn' Gail Zolot (24 september, 1989) is een Amerikaanse rapster, dj, MC en producer van van muziekvideo's. Kreayshawn komt uit Oakland (Californië) maar is zowel van Amerikaanse als van Russische afkomst. Haar artiestennaam komt voort uit de uitspraak van het Engelse woord 'Creation'.

In 2011 wordt ze genomineerd voor Best New Artist van de MTV Video Music Awards. In datzelfde jaar wordt ze door de Red Hot Chilli Peppers gevraagd om een muziekvideo voor hun single 'The Adventures of Rain Dance Maggie”, maar dit gaat nooit door. Kreayshawn behoort tot dezelfde generatie als bijvoorbeeld Lady Gaga, Ke$ha, en Jessie J met hun altijd extreem vrolijke liedjes en uiterlijk.

Haar single 'Gucci Gucci' trekt op YouTube een hoop aandacht, zo ook die van Columbia Records. Een dag nadat haar single uitgroeit tot een hit, tekent Kreayshawn een contract bij Columbia.

OUDE OPTREDENS VAN Kreayshawn

  • 06 - 07   jul
  • 29 - 01   jun
  • 28 - 01   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Kreayshawn

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Kreayshawn. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Kreayshawn

Kreayshawn NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: