Cover the Cage

Nederland

Cover The Cage is een coverband die voornamelijk populaire hedendaagse nummers speelt, afgewisseld met bekende klassiekers. Het doel van de band is om ieder optreden een feestje te bouwen. Ook proberen we de gekste nummers met elkaar te mixen, met doldwaze mashups als eindresultaat. Een avondje met Cover The Cage is een avond feesten, springen en meeblêren!

Onze groep bestaat uit mensen met veel gevoel voor en ervaring met muziek. Van jarenlang coverband-ervaring tot aan (ex)conservatorium-studenten. Samen hebben ze naast muziek nog iets gemeen, en dat is dat ze altijd zin hebben in een feestje. Het zal dan ook niet verbazen dat de setlist van Cover The Cage bestaat uit Gouwe Ouwe als "Woolly Bully", "One Step Beyond", "Let's Stick Together" en Top 40'ers zoals "Souvereign Light Café", "Lion In The Morningsun" en "Gangnam Style". Ook is er om de gehele avond te vullen ook af een toe tijd voor een wat rustiger nummer, zodat men de beentjes even rust kunnen gunnen en een drankje bij de bar kunnen halen!

De groep is eind 2012 begonnen en hebben al een aantal optredens op hun naam staan. Zo is er een feestje gebouwd in Café De Wurft (Noordwijk), Café Stairs (Katwijk) en Café de Paap (Den Haag). Ook hebben zij tijdens de "Unplugged Sessions" de Boemerang in Katwijk op z'n kop gezet en feestjes bij Tennisclub MVKV verzorgd. Cover The Cage heeft in het voorjaar van 2013 een zangeres toegevoegd aan de formatie en speelt sindsdien met huidige bezetting. Je kunt zeggen dat we ondertussen al aardig op elkaar zijn ingespeeld, en dat is dan ook te horen!

OUDE OPTREDENS VAN Cover the Cage

  • 04 - 12   aug
  • 14 - 15   jul
  • 03 - 04   jun
  • 07 - 15   aug
  • 05 - 06   jun
  • 02 aug
  • 08 feb

KOMENDE OPTREDENS VAN Cover the Cage

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Cover the Cage. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Cover the Cage

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: