ARTIEST: Marco Borsato

Nederland    Genre(s): Pop - pop

Marco kwam ter wereld op 21 december 1966, in het Wilhelmina Ziekenhuis in Alkmaar. Zijn moeder, Mary de Graaf had ruim een jaar eerder zijn vader Roberto Borsato leren kennen in Heiloo. Het was liefde op het eerste gezicht… Elf maanden na Marco kwam Armando ter wereld en Sylvana maakte het gezin compleet.

Met zijn allen verhuisden ze na een paar jaar naar Italië, waar Roberto een restaurant aan het Gardameer ging runnen. Het was de bedoeling dat het gezin in de zomermaanden in Italië zou wonen en de winter in Nederland door zou brengen, maar het huwelijk van Mary en Roberto hield geen stand. Mary verhuisde met de kinderen terug naar Nederland waar ze met verschillende baantjes brood op de plank wist te brengen.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (150) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (150) oude optredens

FOTO'S VAN Marco Borsato

Foto Marco Borsato te Stöppelhaene 2016 Foto Marco Borsato te Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Foto Marco Borsato te Marco Borsato - 7/5 - Gelredome Foto Marco Borsato te Stöppelhaene 2016 Foto Marco Borsato te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto Marco Borsato te Marco Borsato - 7/5 - Gelredome
 
Bekijk alle 109 foto's van Marco Borsato

Marco Borsato NIEUWS

Al het Marco Borsato nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: