ARTIEST: Blaudzun

Uit: Utrecht - Nederland

Blaudzun is een Nederlandse singer-songwriter. Zijn vertoning is net zo kenmerkend als zijn muziek: zwart haar, zwarte baard en een vierkante bril, een stem die door merg en been gaat en loodzware liedjes.

Blaudzun debuteert met vijf songs die hij in eigen beheer uitbrengt op de EP Loveliesbleeding. In 2007 werkt hij aan een speciale collectie liedjes die oorspronkelijk bedoeld is als een soundtrack voor nachtelijke autoritten. In april 2008 verschijnt zijn titelloze debuutalbum bij V2 Records. Twee jaar later verschijnt Seadrift Soundmachine en in 2012 komt Heavy Flowers uit. In 2012 wint hij de Edison Pop voor Beste Mannelijke Artiest.

In 2014 ligt zijn vierde studioalbum in de schappen onder de noemer Promises Of No Man's Land. De gelijknamige single die op dit album te vinden is, heeft nummer 33 bereikt in de Single Top 100.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Motel Mozaique 2012 Foto Blaudzun te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Blaudzun te Summer Square 2012 Foto Blaudzun te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/11 - 013 Foto Blaudzun te Beeckestijn Pop 2012
 
Bekijk alle 151 foto's van Blaudzun

Blaudzun NIEUWS

Al het Blaudzun nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar pegevers
pegevers
no user avatar
Delgossieau
no user avatar
Kimsteenvoo
Avatar NeilYoung
NeilYoung

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar ericmunneke
ericmunneke
no user avatar
Veertje123
Avatar Kendis
Kendis
no user avatar
oldie

Live gezien door:

Avatar roisin_dubh_nl
roisin_dubh
no user avatar
kajba88
no user avatar
Woupla
Avatar djfundametal
djfundameta