Festival: VARA Leids Cabaret Festival 2013

za
16
feb

VARA Leids Cabaret Festival 2013

Leiden, Nederland

Van 11 t/m 16 februari vindt de 35e editie van het VARA Leids Cabaret Festival plaats in de Leidse Schouwburg. De halve finale en finale zijn al uitverkocht, maar er zijn nog wel kaartjes beschikbaar voor de voorrondes op maandag 11 en dinsdag 12 februari.

"Er gloort een nieuwe dageraad. Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Faites vos Jeux, dames en heren, want het glimmendste meest pronte neusje van de allersappigste cabaretzalm, staat op het punt tegen de festivalrivier op te zwemmen, naar de paaigronden van de Nederlandse podia, om daar te paren met het publiek." (Thomas van Luyn)

Beide voorrondes spelen vier cabarettalenten wellicht het spannendste optreden van hun leven. Een succesvolle carrière als cabaretier volgt, wellicht. Gevestigde namen als Erik van Muiswinkel, Lebbis, Dolf Jansen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Sara Kroos, Javier Guzman, Wim Helsen en Micha Wertheim gingen hen voor. Met presentatie door Martijn Koning en op de dinsdagavond een gastoptreden van Jeroen Leenders (winnaar juryprijs 2010).

VARA Leids Cabaret Festival 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! VARA Leids Cabaret Festival 2013 startte op zaterdag 16 februari 2013.
Dat is 4083 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43 Leiden

VARA Leids Cabaret Festival 2013 artiesten op de podia

VARA Leids Cabaret Festival 2013 artiesten op de podia

VARA Leids Cabaret Festival NIEUWS

HISTORIE

VARA Leids Cabaret Festival 2017

VARA Leids Cabaret Festival 2015