Festivalinfo ondersteunt Indiestad met app!

Door HarmG op 14 mei 2012 - 16:26 1 Tien dagen het neusje van de zalm uit de internationale indiescene? Daar lusten wij bij Festivalinfo natuurlijk ook wel pap van en daarom zijn we er bijzonder content mee dat Indiestad vandaag losbarst! En om het allemaal nog net een stukje soepeler te laten lopen, presenteert Festivalinfo ook de Indiestad-app. Hierop kun je net als tijdens onder meer Groezrock en Life I Live all blokkenschema's zien, artiestenbio's doorlezen en nog veel meer.

De killer-feature van onze app is echter de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt en wat er volgens jou beter kan! Hij komt straks (naast via m.festivalinfo.nl) ook als echte app in de iPhone/Android market.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Memphis Maniacs

MEMPHIS MANIACS E.A. VOOR ROCK AND RUNOp zondag 3 juni vindt de tweede editie van Rock and Run plaats. Tijdens deze...

Dauwpop 20105

ZANGER RINUS TOCH NIET OP DAUWPOP Het optreden van Zanger Rinus op Dauwpop gaat niet door. De Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.