Bereid je samen met Festivalinfo voor op Pinkpop 2012!

Door SaskiaL op 22 mei 2012 - 16:42 1 Nog maar vier nachtjes slapen en dan gaat Nederlands oudste en bekendste popfestival weer van start. Kortom, na vandaag heb je nog maar drie dagen om je voor te bereiden op Pinkpop 2012!

Voorbereiden als in: inluisteren, de plattegrond uitpluizen en je eigen blokkenschema samenstellen. Want welke acts wil je eigenlijk zien? Hoe laat treden zij waar op? Waar staan de toiletten? En natuurlijk wil jij het hele repertoire van de complete line-up mee kunnen zingen.

Festivalinfo helpt hier graag bij. Zo hebben wij een mobiele applicatie rondom het festival gebouwd. Eerder deden we dit al voor Paaspop, meerdere Bevrijdingsfestivals, Groezrock, Motel Mozaïque en andere festivals. Met behulp van de Festivalinfo-app bekijk je offline het blokkenschema, al het nieuws rondom Pinkpop, artiesteninformatie en de plattegrond.

De applicatie bevindt zich op dit moment nog in de testfase. Hierdoor is deze alleen nog maar via deze link te gebruiken. Nadat alle kinderziektes uit de bètaversie zijn verwijderd wordt de mobiele versie omgezet naar een echte applicatie welke dan te downloaden zal zijn voor Android en iPhone.

Om komend weekend elk nummer uit het hoofd mee te kunnen zingen heeft Festivalinfo ook een 'Pinkpop 2012'-playlist op Spotify samengesteld. Hoe beluister je deze lijst? Dat leggen we hier voor je uit!

Ook wanneer je niet in het bezit bent van een befaamd ticket kan je er toch een beetje bij zijn. Nederland 3 zendt zondag- (22:30-00:30 + nachtherhaling) en maandagavond (19:30-23:30 + nachtherhaling) compilaties uit van het festival.

Festivalinfo loopt uiteraard zelf ook op het festival om verslag in woord en beeld te doen, net zoals dat vorig jaar en alle jaren daarvoor het geval was. Hoe dan ook genoeg mogelijkheden dus om Pinkpop te beleven zonder er daadwerkelijk bij te zijn!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



exitfestival20121

HATEBREED EN SUICIDAL TENDENCIES VOOR EXIT FESTIVAL Hatebreed en Suicidal Tendencies zijn bevestigd voor Exit festival. Dit...

pukkelpop2012nieuws8

NIEUWE PUKKELPOP-NAMEN EN BIJNA UITVERKOCHT Santigold, Baroness, Dillon Francis, Light Asylum en Lower Dens komen...

REACTIES

Avatar EdwardK123
di 22 mei 2012 16:44

EdwardK123 Heb er zin in! Kijk ontzettend uit naar Kyuss Lives!

 2
Avatar Guidovm
di 22 mei 2012 21:23

Guidovm Hier nog 1!
Helaas dit jaar alleen de zondag maar wel van 12-23 uur staan we dr!
Soundgarden!!!
Dag ervoor Edit!

 -3
Avatar Guidovm
wo 23 mei 2012 00:32

Guidovm Sorry trouwens dat ik zin heb minnen gevers hahaha.

 -1
Avatar kuifjeschaap
wo 23 mei 2012 09:06

kuifjeschaap Ben gewoon blij met het goede weer, dat scheelt een hele hoop al. Soundgarden, the Cure, the Specials en Mumford and Sons natuurlijk ook.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.