Bereid je samen met Festivalinfo voor op FortaRock 2012!

Door SaskiaL op 30 mei 2012 - 17:06 1 Aankomende zaterdag is het tijd voor het uitverkochte metalfestival FortaRock. Een begrip onder de meeste metalliefhebbers, en dat terwijl het festival dit jaar pas voor de vierde keer wordt gehouden. Ook wij bij Festivalinfo begrijpen dat FortaRock een grote groep aanhangers kent. Daarom bieden wij de ultieme voorbereiding voor het festival!

Spotify
Een voorbereiding die onder meer bestaat uit een Spotify playlist. Speciaal voor FortaRock en een hoop andere festivals deze zomer heeft Festivalinfo playlists samengesteld. Met behulp van onze 'FortaRock 2012' playlist kan je je als toekomstige bezoeker van dit festival optimaal voorbereiden. Luisteren naar deze playlist doe je door hier te klikken.

Mobiele Festivalinfo-app
Ook de FortaRock bezoeker kan gebruik maken van onze mobiele app. Met behulp van de Festivalinfo-app bekijk je offline het blokkenschema, al het nieuws rondom FortaRock, artiesteninformatie en de plattegrond.
De applicatie bevindt zich op dit moment wel nog in de testfase. Hierdoor is deze alleen nog maar via deze link te gebruiken. Nadat alle kinderziektes uit de bètaversie zijn verwijderd wordt de mobiele versie omgezet naar een echte applicatie welke dan te downloaden zal zijn voor Android en iPhone.

Weerbericht
FortaRock vindt plaats in het Nijmeegse Park Brakkenstein. Met nog maar drie dagen te gaan ziet het weerbericht er voor nu redelijk uit. Geen regen en een graad of zestien. Een gemiddelde lentedag dus, zonder neerslag.

Achteraf vind je uiteraard een uitgebreid verslag van FortaRock terug op Festivalinfo. Op deze manier kan ook iedereen die geen kaartje heeft weten te bemachtigen het uitverkochte festival meebeleven.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



algemeennieuws01.jpg2

MEERDERE EVENEMENTEN VERLAGEN PRIJZEN DOOR LENTEAKKOORDNu besloten is de BTW-verhoging op podiumkunsten weer terug te draaien,...

berlin

NICOLAS JAAR, MIIKE SNOW EN MEER VOOR BERLIN FESTIVAL Nicolas Jaar, Miike Snow, Crocodiles, Brandt Brauer Frick, Light Asylum en...

REACTIES

Avatar Infadel
wo 30 mei 2012 19:44

Infadel goed bezig jongens
metal 4ever!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.