Bereid je samen met Festivalinfo voor op Indian Summer, Graspop en TW Classic!

Door SaskiaL op 14 juni 2012 - 16:12 1 Binnen nu en acht dagen vinden er welgeteld drie festivals plaats: Indian Summer Festival, Graspop Metal Meeting (GMM) en TW Classic. Drie verschillende festivals die toch echt een ding gemeen hebben: muziek.

En het mooie van muziek is dat het altijd en overal geluisterd kan worden. Zo ook op Spotify. Festivalinfo maakte speciaal voor GMM een Spotify-playlist. Op deze manier kan je je als bezoeker optimaal voorbereiden op het festival door je nog de hele week in te luisteren. Hoe? Dat vind je hier!

Een paar keer eerder kwam hij al voorbij: de mobiele Festivalinfo applicatie. Voor Pinkpop, Paaspop, Groezrock en een hoop andere festivals maakte Festivalinfo.nl een mobiele app en zo ook voor Indian Summer, GMM en TW Classic.

De applicatie bevindt zich op dit moment nog in de testfase. Hierdoor is deze alleen nog maar via een link te gebruiken. Nadat alle kinderziektes uit de bètaversie zijn verwijderd wordt de mobiele versie omgezet naar een echte applicatie welke dan te downloaden zal zijn voor Android en iPhone.
Klik op onderstaande links om de bijbehorende apps uit te testen!

Mobiele app: Indian Summer

Mobiele app: Graspop Metal Meeting

Mobiele app: TW Classic

Aankomende zaterdag vindt Indian Summer Festival plaats in Broek op Langedijk. The Kooks, Moss, Miles Kane, The Wombats en meer zijn aanwezig.

In Dessel, Stenehei vindt van volgende week vrijdag tot en met zondag Graspop Metal Meeting plaats. Hier komen onder meer Thin Lizzy, Guns N' Roses, Primal Fear langs.

TW Classic is het kleine broertje van Rock Werchter. Op hetzelfde terrein vindt een week voor aanvang een festival met Amy McDonald, Lenny Kravitz, Sting, Kaiser Chiefs en anderen plaats.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lokersefee

MARCO BORSATO, THE ROOTS EN MEER VOOR LOKERSE FEESTEN Marco Borsato, The Roots, Absynthe Minded, Intergalactic Lovers, The Subs,...

MastersRocknws

TWEE NIEUWE NAMEN MASTERS@ROCK Het Torhoutse festival Masters@Rock is vandaag met twee nieuwe namen naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.