Snoop Dogg, Sum 41 en meer voor Sziget

Door SaskiaL op 22 juni 2012 - 13:12 1 Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield, SebastiAn, Aly & Fila en Lange ft. Betsie Larkin zijn dit jaar aanwezig bij Sziget. Dat meldt de organisatie van het festival vandaag via Twitter en Facebook.

Het is dit jaar tijd voor de twintigste editie van het festival in Hongarije. Sziget vindt plaats van 6 tot en met 13 augustus in Budapest. Kijk hier voor de complete line-up van Sziget 2012!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



victoriealkmaarnews3

KENSINGTON MAAKT VICTORIE LOVES DE HOUT COMPLEETVictorie Loves De Hout Festival heeft de laatste naam naar buiten gebracht....

Zwarte Cross

PROGRAMMA ZWARTE CROSS COMPLEET Habsburger Strauss Orkest wordt vandaag toegevoegd aan de line-up van...

REACTIES

Avatar jeroensiep
vr 22 jun 2012 14:54

jeroensiep Hahaha waren dat nou de grote namen die ze achter de hand hielden voor de 'beste line-up ooit'. Blij dat ik er niet ingetrapt ben dan. Het was ook onmogelijk om zonder Vodafone als sponsor andere edities te overtreffen, maar beloof het dan ook niet.

 -1
geen avatar
vr 22 jun 2012 15:27

kruder buitengewoon teleurstellende line-up inderdaad,wordt vast gezellig maar voor de meeste muziek kun je beter ergens anders zijn, werchter bijv. volgende week, ik heb er zin an.

 -1
Avatar jeroensiep
vr 22 jun 2012 15:55

jeroensiep kruder schreef:
buitengewoon teleurstellende line-up inderdaad,wordt vast gezellig maar voor de meeste muziek kun je beter ergens anders zijn, werchter bijv. volgende week, ik heb er zin an.
Juist, ik ben ook blij dat ik voor Werchter, Pukkelpop en Dour heb gekozen ondanks dat Sziget natuurlijk altijd wel leuk is. Maar zeker als je kijkt wat je kwijt bent voor een week Sziget is dit gewoon te zwak.

 -1
Avatar Urethra
vr 22 jun 2012 21:11

Urethra blablabla waarom gaat niemand tegenwoordig voor de dingen die ze niet kennen, volg je oor man, stop being such a puss

 1
Avatar Guidovm
vr 22 jun 2012 21:43

Guidovm Leftfield staat HEEL erg hoog op me wensenlijstje!!!!

 0
Avatar Guidovm
vr 22 jun 2012 21:45

Guidovm kruder schreef:
buitengewoon teleurstellende line-up inderdaad,wordt vast gezellig maar voor de meeste muziek kun je beter ergens anders zijn, werchter bijv. volgende week, ik heb er zin an.


Wechter veel plezier daar de meest commerciele kut act's ooit en dan GEEN ander tegen programma! Nee dank je!!!

 0
Avatar Rudie_
za 23 jun 2012 14:17

Rudie_ Wel een redelijke line up maar niet de beste line up ooit. Dus ik hoef niet te balen dat ik vorig jaar ben gegaan ipv dit jaar :-P

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.