Partytrein van Utrecht naar Exit Festival en Balaton Sound Festival

Door Marz667 op 29 november 2012 - 11:37 1 Het nieuws was al gelekt tijdens Buma Rotterdam Beats afgelopen weekend, maar Ostfest heeft het nu ook aan Festivalinfo bevestigd: in 2013 komt er voor het eerst een partytrein naar Exit Festival in Servië en Balaton Sound Festival in Hongarije.

Ostfest is een kantoor gevestigd in Amsterdam en zorgt voor de promotie van grote Oost-Europese festivals in Nederland. In de partytrein zal ook een Nederlandse act optreden die ook op het Exit Festival te zien is. Het is op dit moment nog onduidelijk welke act het wordt.

De partytrein vertrekt op zondag 7 juli vanuit Utrecht naar Boedapest. Daar worden een dag later enkele wagons met Balaton Sound gangers losgekoppeld – die moeten overstappen voor een extra treinreis van twee uur naar Zamardi – waarna het restant van de trein doorreist naar Novi Sad in Servië. De partytrein arriveert daar op maandag 8 juli.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



piasnites

NIEUWE NAMEN VOOR NIEUW [PIAS] NITESDe vierde editie van Pias Nites in Tour & Taxis heeft nieuwe namen bekend...

icelandairwavesnewss2

VERKOOPDATUM EARLY BIRD KAARTEN ICELAND AIRWAVES BEKEND De Early Bird kaarten voor Iceland Airwaves gaan op op 1 december in de...

REACTIES

Avatar Rudie_
do 29 nov 2012 19:28

Rudie_ Pfoe dat is een eindje boemelen met het treintje naar Servië toe!

 1
Avatar Festivaller
vr 30 nov 2012 13:22

Festivaller Vorig jaar al op eigen initiatief met het treintje richting Exit gegaan. Goed te doen met een tussenstopje in Zagreb en een overnachting in Belgrado. Echter dacht ik ook te lezen dat het voortbestaan van Exit een beetje op losse schroeven stond.. Mijn Duits is niet perfect, maar ik vond dit op internet:

http://www.musikexpress.de/news/meldungen/article334613/exit-steht-das-groesste-popmusik-festival-serbiens-vor-dem-aus.html

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.