Paaspop organiseert Paaspop Academy

Door Daphne_W op 13 maart 2013 - 15:49 1 In samenwerking met Fontys Academy for Creative Industries Tilburg organiseert Paaspop op 28 maart 'Paaspop Academy'. Tijdens deze seminar wordt er een blik geworpen op het festival van de toekomst. Gastsprekers zijn Jan Smeets (Pinkpop), Roland Wassink (Loc7000) en Michiel Fransen (Dutchband). Het thema van deze eerste editie is 'Cashless festivals'.

Paaspop Academy vindt plaats op het Paaspopterrein waar het om 15.00 uur zal starten en rond 20.00 uur eindigen. Ben je geinteresseerd? Hier kan je je inschrijven als je langs wilt komen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

MEER MOTEL MOZAIQUE NIEUWSDe afgelopen tijd zijn er al heel wat namen van het Motel Mozaïque Festival,...

klokrockorange2013

VIER NIEUWE BANDS VOOR KLOK ROCK ORANGE Def Americans, Tigre Blanco, Greenwich Cavern en Casa de la Muerte zijn...

REACTIES

Avatar DownNOLA
wo 13 mrt 2013 15:55

DownNOLA OMFG geef die Smeets toch geen podium die man is onderhand seniel!!!! Bovendien, "cashless festival", het festival waarbij de cash het hardst ooit ging bij mij vind altijd plaats met Pasen dus......

 1
Avatar Toffolo
wo 13 mrt 2013 15:59

Toffolo Briljant, ben benieuwd naar de mening van Jan Smeets over het onderwerp

 1
Avatar DownNOLA
wo 13 mrt 2013 18:00

DownNOLA Hmmm je hebt wel gelijk, net als bij bepaalde politici moet je ze juist wel een podium geven om te horen wat voor totalitaire gedachten uit hun brein komen voor wat betreft festivals in de toekomst, rookverboden op een open veld, alle alcoholica verboden en iedereen onder de 65 verplicht blazen bij de ingang, uiteraard ook een bloedtest voor drugs en de hematocrietwaarde.....

 1
Avatar Tenrash
do 14 mrt 2013 14:55

Tenrash Cashless festival... kan je beter gastsprekers van Burning Man regelen

 -1
Avatar DownNOLA
do 14 mrt 2013 20:23

DownNOLA Ik denk dat met cashless bedoeld wordt dat je de woekerprijzen met eten en drinken vooral met creditcard en misschien smartphone straks betaald, waardoor men het personeel nog minder hoeft toe te vertrouwen. Ik zie in Engeland en Duitsland eigenlijk altijd festivals waar je gewoon ouderwets met cash kan betalen, waarbij 1 iemand de cash opstrijkt, inlevert en niks aan de hand. Een cashless festival past prima binnen de wantrouwende Nederlandse volksaard.

 -1
geen avatar
vr 15 mrt 2013 13:54

vidaloca Je zou eens moeten weten hoe ze daar de boel oplichten in uk!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.