Badpop met o.a. Racoon, Our Minor Fall en Kensington bijna uitverkocht

Racoon
Badpop met o.a. Racoon, Our Minor Fall en Kensington bijna uitverkocht
Door sjoertb op 05 juli 2013 - 10:53 1 De 32ste editie van Badpop dat op 12 juli wordt gehouden is bijna uitverkocht. Op het festival in Waarland staan dit jaar Racoon, Kensington, The Dirty Denims, Feather and the White, Our Minor Fall en The Dirty Daddies.

Er zijn extra kaarten beschikbaar gesteld bij de voorverkoop-adressen en via badpop.nl. Normaal verkoopt het festival op de dag zelf nog circa duizend kaarten aan de poort maar dit jaar adviseert de organisatie mensen om van te voren een kaartje te halen omdat het aan de deur aanstaande vrijdag hoogst-waarschijnlijk niet meer mogelijk is.

Vorig jaar stonden onder andere Go Back To The Zoo, Waylon, Memphis Maniacs,The La La Lies op het festival en was het voor het eerst gedeeltelijk overdekt. Dit jaar zorgt de organisatie er weer voor dat mensen droog blijven, mocht het gaan regenen.

Het festival bestaat sinds 1982 en wordt elk jaar in Waarland gehouden.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De wereld draait buiten4

EERSTE EDITIE VAN DE WERELD DRAAIT BUITEN UITVERKOCHTDe eerste editie van De Wereld Draait Buiten op zondag 7 juli is helemaal...

lokersefee

NETSKY, CEE LO GREEN EN MEER VOOR LOKERSE FEESTEN De laatste namen voor de Lokerse Feesten zijn bekend. Netsky, Cee Lo Green,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.