Tomorrowland-bezoeker zwaar toegetakeld door gebroken sierpaal

tomorrowlandnews.jpg
Tomorrowland-bezoeker zwaar toegetakeld door gebroken sierpaal
Door Marz667 op 27 juli 2013 - 09:59 1 De eerste dag van het uitverkochte Tomorrowland in België is vrijdagavond laat met een valse noot geëindigd. Een meisje werd zwaar toegetakeld toen ze een paal op zich kreeg.

Iets over elven was een vijftal feestvierders aan de sierpaal aan het duwen en trekken. Ze slaagden erin hem te breken, waardoor de paal uit de grond kwam. Die viel op een meisje, dat roerloos bleef liggen.

De hulpverleners waren snel ter plaatse en het meisje was nog bij bewustzijn toen ze werd weggevoerd. Ze hield nog zelf haar zuurstofmasker vast. De politie heeft daarna de andere acht palen getest, maar ze toch laten staan.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



regennews.gif

WELCOME TO THE VILLAGE STUURT BEZOEKERS VAN...Welcome to The Village, gehouden op recreatieterrein de Groene Ster bij...

BoomDox

BOOMDOX 2013 MET FRESKU, COELY, ENGEL & JUST EN VELE... Fresku , Coely, Foto & Ares, Dr. Oop, Berry en Brada zijn toegevoegd...

REACTIES

Avatar Tomrayder
za 27 jul 2013 13:06

Tomrayder die 5 'feestvierders' hopelijk van het terrein verwijderd..?

 0
Avatar Kwikkie
za 27 jul 2013 18:48

Kwikkie gelijk doodslaan zulke lui

 1
Avatar Sailor
zo 28 jul 2013 00:57

Sailor Simpel, Aanklagen wegens poging tot doodslag. Mijn mening ligt dichter bij die van kwikkie dan die van Tomrayder. Het verwijderen van het terrein klinkt wel heel erg (in Nederland) PVDA achtig. Oftewel thee drinken en zeggen dat ze het nooit meer mogen doen.

 0
geen avatar
zo 28 jul 2013 03:34

vidaloca Dit soort trieste lui zijn al langer bezig (type sailor). Zat er aan te komen, mensen komen niet voor de muziek wat al overal word verteld in interviews en enquites maar om te zuipen, voor de dope en om uit hun werkelijkheid te ontsnappen het word steeds gekker. in 2002 moest ik al vroegtijdig Impulz verlaten doordat er een stel apen in de tent palen klommen. Had het geen eens in de gaten, Montana was net 15 min bezig...Je ziet aan Sailor die is zelf net zo moorslustig. Zelfde typje. Ook met tbs levenslang samen met die andere 5!

 0
Avatar Tomrayder
zo 28 jul 2013 08:45

Tomrayder @Sailor, met verwijderen bedoel ik dan ook bestraffen. Dit is niet meer vandalisme. Het kan zelfs poging tot doodslag zijn. Of buitensporig geweld. Maar als organisatie moet je direct optreden en dat is directe verwijdering.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.