'Duizenden dode vissen door drukgolven van Tomorrowland-hagelkanonnen'

hagelkanonnws
'Duizenden dode vissen door drukgolven van Tomorrowland-hagelka- nonnen'
Door Marz667 op 06 augustus 2013 - 16:51 1 Door de hagelkanonnen van dancefestival Tomorrowland zijn er duizenden vissen dood, althans, dat zegt een visser tegen de Gazet van Antwerpen. Volgens een groep vissers zorgden de zware drukgolven die de kanonnen uitzenden voor een slagveld in hun vijver.

De Boomse vissers zagen in het natuurdomein De Schorre voor 10.000 euro vis verloren gaan. Karpers, paling, lauw en snoekbaars zwom in de vijver. In een eerste reactie spreekt de organisatie van Tomorrowland, ID&T, van een onzinverhaal.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



crammerock

THE VAN JETS, MIKE SKINNER, DIRTYPHONICS EN MEER OP... Mike Skinner, Dirtyphonics, The Van Jets, De Jeugd Van Tegenwoordig, Yellow...

Rock Ternat

BIOHAZARD, COELY EN MEER OP ROCK TERNAT 2013 Rock Ternat heeft de volgende artiesten toegevoegd aan de line-up: Arno,...

REACTIES

geen avatar
wo 07 aug 2013 02:18

bram53 heeft de kibbeling het wel overleeft?

 0
Avatar DownNOLA
do 08 aug 2013 08:48

DownNOLA Ik wil niet generaliseren over kibbeling maar ik heb een keer kibbeling op op Graspop en ik kan concluderen: Belgen kunnen geen kibbeling maken. Overigens valt dit bericht weer precies onder de moderne tijd: iemand beweert wat, de pers, die er helemaal geen verstand van heeft maar dat ook helemaal niet wil, publiceert het, omdat berichten over milieu nu eenmaal lekker liggen bij de lezers (denken ze).

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.