Winnen 1x2 VIP tickets voor Vans Warped Tour

The Charm The Fury
Winnen 1x2 VIP tickets voor Vans Warped Tour
Door Maybellenee op 30 oktober 2013 - 11:20 1 Monster Energy geeft kaarten vrij voor Vans Warped Tour met onder andere The Charm The Fury, Yellowcard, Billy Talent en Enter Shikari. De Vans Warped Tour werd in 1994 opgericht door Kevin Lyman en kwam 4 jaar later ook naar Australië, Japan en eenmalig naar Europa. Vaste onderdelen van het rondreizende circus zijn, naast populaire en opkomende punk-, hardcore- en emo-bands, de skate ramps, halfpipes en demonstraties voor bezoekers, signeersessies en een uitgebreide festivalmarkt met bandmerchandise, muziek, kleding en tijdschriften. Na de afgelopen 15 jaar alleen in Amerika te hebben getoerd, deed de Vans Warped Tour vorig jaar voor het eerst sinds lange tijd Groot-Brittannië aan. Wegens succes is de tour daar dit jaar uitgebreid naar 2 dagen en maakt de Vans Warped Tour de sprong naar Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland.

Festivalinfo mag 1x2 VIP kaarten weggeven voor The Vans Warped Tour op 10 november

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Vans Warped Tour'.

Deze actie loopt tot en met 5 november 2013.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sPEEDFREAX

SPEEDFREAX IS TERUG EN PRESENTEERT LINE-UPOp 30 november maakt het Speedfreax festival na negen jaar zijn comeback in...

londoncallingnieuw

LAST MINUTE ACTIE: WINNEN 10X2 PLEKKEN VOOR DE... We willen je van harte uitnodigen voor een exclusieve London Calling sessie...

REACTIES

geen avatar
wo 30 okt 2013 12:24

DjoekeF Mijn ticket is al maanden binnen.

 0
Avatar MaybexMemories
wo 30 okt 2013 12:36

MaybexMemories Wow! Zou mooi zijn!

 0
geen avatar
do 31 okt 2013 10:07

yayitsnicolien GIMME GIMME! :)

 0
geen avatar
za 02 nov 2013 15:48

Natwig Ik kwam er achter dat ze gisteren uitverkocht waren :( Woon in België en had de kans niet om ze eerder te kopen. Is nochtans 3 dagen na mijn verjaardag. D:

 0
geen avatar
za 02 nov 2013 15:49

Natwig Ik kwam er achter dat ze gisteren uitverkocht waren :( Woon in België en had de kans niet om ze eerder te kopen. Is nochtans 3 dagen na mijn verjaardag. D:

 0
geen avatar
ma 04 nov 2013 19:53

kasiacorni Het zou mijn pech van de afgelopen maanden helemaal goed maken als ik de kaartjes kon winnen :)

 0
geen avatar
di 05 nov 2013 16:53

knalkipp Dat zou mooi zijn! Tentamens net klaar en een dik feest!
en enter shikari ontmoeten? :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.