Twaalf nieuwe namen toegevoegd aan Sonisphere UK

deftones
Twaalf nieuwe namen toegevoegd aan Sonisphere UK
Door op 12 februari 2014 - 12:29 1 Er zijn onlangs weer een aantal nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van de nieuwe editie van het festival Sonisphere die in Knebworth in Engeland gehouden zal worden. Zo zijn niemand minder dan Deftones, Frank Turner & The Sleeping Souls, Reel Big Fish, Protest The Hero, Alestorm, Truckfighters, Kerbdog, Only Crime, Blitz Kids, Itch, Max Raptor en Hounds gevraagd om voor het publiek gedurende het festival omver te blazen.

Zo zullen zij schitteren naast de eerder bevestigde namen zoals Metallica, The Prodigy, Slayer, Alice in Chains en vele anderen.

Kaarten voor het festival zijn te koop via de website van Sonisphere UK. Het festival vindt plaats van 4 tot en met 6 juli 2014.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



heinekenresponsekl

ADV: WAT IS JOUW SPECIAL SKILL?Feit: mannen zijn awesome en bezitten allemaal wel een special skill. Zo...

Down To The Rabbit Hole

LITTLE DRAGON EN WARPAINT VOOR DOWN THE RABBIT HOLE Er komen vandaag twee mooie namen bij voor het Down The Rabbit Hole festival,...

REACTIES

Avatar romy74
wo 12 feb 2014 12:51

romy74 Frank Turner & The Sleeping Souls?????????? wat hebben die daar te zoeken

 0
Avatar DownNOLA
wo 12 feb 2014 18:30

DownNOLA UK....uitvinders van de alles door elkaar op festivals rage die inmiddels overal een gewoonte is. In het verleden stonden Prodigy enz er ook al.

 0
Avatar DownNOLA
wo 12 feb 2014 18:32

DownNOLA Al zal Jan Smeets beweren dat hij het uitgevonden heeft, Pinkpop had in het verleden (toen het nog goed was) Type O Negative, Sick of it All, Gorefest, Sepultura/Soulfly en noem maar op.....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.