Best Kept Secret presenteert dj-sets voor vierde podium

Traumahelikopter
Best Kept Secret presenteert dj-sets voor vierde podium
Door JenniferWorrell op 16 mei 2014 - 13:47 1 De organisatie van het festival Best Kept Secret heeft vandaag een gedeelte van de line-up voor het vierde podium bekend gemaakt. Stage FOUR is de dansvloer van het festival en daarom worden hier gedurende het hele weekend diverse dj-sets verzorgd.

Op vrijdag vind je hier de dj-sets met muziek van Bombay Show Pig, Sticks, Pitto, Maarten Wagemakers en Fitz. Op zaterdag zijn dit Al Lover, Dj Sandeman, Y'Skid, De Dupe, Leroy Rey en Bakvorm. Tot slot staat de muziek van Tim Knol, Nuno Dos Santos, traumahelikopter (foto), De Staat en Falco Benz op het programma voor de zondag. Het podium zal gehost worden door Dj St. Paul.

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats op 20 t/m 22 juni op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Weekendtickets zonder camping kosten €119, wil je ook overnachten op de camping kost het €139. Dagtickets gaan over de toonbank voor €64.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Balthazar

BALTHAZAR, THOMAS AZIER E.A. VOOR WELCOME TO THE... Balthazar, Thomas Azier, The Fume, Go March, Swinder, Brückenbauer, Icky...

mananamanananieuws

NIEUWE NAMEN VOOR MAÑANA MAÑANA MET PHANTOM FOUR,... De organisatie van het festival Mañana Mañana heeft zojuist weer een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.