Breda Barst luidt noodklok voor herstel park

Breda Barst groot
Breda Barst luidt noodklok voor herstel park
Door HarmG op 23 juli 2014 - 11:14 1 De organisatie van Breda Barst vraagt zijn bezoekers om hulp. Het festival wil de verantwoordelijkheid voor het park samen met de bezoekers dragen door middel van een crowdfundproject. Inmiddels hebben belangstellenden ruim 2.000 euro via Sproutfund gestort en is het project daarmee over de helft.

Het project is gestart omdat Breda Barst volledig afhankelijk is van inkomsten uit de horeca en sponsoren. Die zijn de laatste jaren door de economische crisis sterk afgenomen. Het festival wil ook de komende jaren gratis toegankelijk blijven. Indien de doelstelling gehaald wordt en er geen financiële tegenvallers zijn, zal dat in 2015 ook zo blijven.

Op zaterdag 20 en zondag 21 september vindt voor het negentiende jaar op rij het gratis toegankelijke festival Breda Barst plaats in het Valkenberg park, het mooie stadspark van Breda. Therapy?, Dotan, Jett Rebel, Arno, The Rifles en nog veel meer spelen dit jaar.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dour 20113

DOUR IN 2015 NAAR VIJF DAGENDe organisatie van het Belgische Dour heeft bekendgemaakt dat het festival...

Zwarte Cross4

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ZWARTE CROSS FESTIVAL De Zwarte Cross, wie kent het niet? Ooit begonnen als motorcross-event,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.