Lowlands blokkenschema bekend en online

lowlandsnieuwsgroot
Lowlands blokkenschema bekend en online
Door RobZ op 31 juli 2014 - 02:54 1 We've got it! Het Lowlands blokkenschema dat morgen in de NRC.Next staat, is per direct op Festivalinfo uit te checken. Afsluiters van deze Lowlands editie zijn achteenvolgens Disclosure, Stromae en Queens of the Stone Age.

Hier staat het blokkenschema van de Lowlands vrijdag
Hier staat het blokkenschema van de Lowlands zaterdag
Hier staat het blokkenschema van de Lowlands zondag

In het Lowlands blokkenschema op Festivalinfo kan je een eigen persoonlijke blokkenschema maken door aan te klikken welke artiesten jij gaat zien. Dit persoonlijke schema kun je vervolgens delen via social media, uitprinten en meenemen naar het festival.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ilovetechnonews.jpg

DUKE DUMONT EN MEER VOOR I LOVE TECHNO Duke Dumont (live), Dave Clarke, Jamie Jones, The Advent (live), Marco...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT REDACTIE- EN ICT STAGIAIR(E)S Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere...

REACTIES

Avatar Megalomaniac
za 02 aug 2014 10:24

Megalomaniac Disclosure headliner.. The Boxer Rebellion in de Alpha. Zegt denk genoeg, slechte line-up. Snap best dat er meer concurrentie is en dat Lowlands nieuw komende acts een kans wil geven. Maar of het heeft met mijn smaak te maken of de Lowlands organisatie vult gewoon zijn zakken nu ze weten dat het dood weg elk jaar uitverkoopt en het dus geen reet uit maakt wie er komt. Goedkope line-up neer zetten maar wel kaartje duurder maken. hmmm

 0
Avatar Teun
zo 03 aug 2014 00:05

Teun Simpele zure reactie. Voor echte toffe dingen moet je sowieso niet in de Alpha zijn, de headliners zijn prima en de 'grote' acts zijn juist prima verdeeld tussen de verschillende grote podia Alpha, Bravo en Grolsch. Over een act die je mist is altijd wat te zeuren, Ja ik mis Arcade Fire, maar wat maakt 't uit. Het is een afwisselende 'vooriedereenwatwils' line up en of iets in de alpha moet staan of niet dat gaan we over twee weken meemaken. Ik denk dat Boxer Rebellion daar prima past. JOE!

 0
Avatar Marek
zo 03 aug 2014 19:44

Marek Eens met de eerste reactie. Waarschijnlijk is er nu wel meer geld over - net als in de 2011. Toen was de line-up zo slecht en heeft de baas zelf ook aangegeven dat er geld over is. Dat was zeker terug te zien in het programma van 2012.

Maargoed. Ik ga niet meer. Kaartje is te duur geworden, en kijk wat je krijgt. Met alle respect, maar met zo'n duur prijskaartje is het een hele magere Alpha.

 0
Avatar Snikkertje
ma 04 aug 2014 22:15

Nikkertje De hype is bijna gaan liggen, nog eventjes geduld allemaal.

 0
Avatar Ace2000
wo 06 aug 2014 19:33

Ace2000 Echt spannend is de line up ook niet dit jaar,voor buitennbeentjes is geen plaats (of dat nu iets als Beach House of Deafheaven is maakt mij eigenlijk niet uit). acts als The National zijn genieten uiteraard, maar een horde losgeslagen japanners in de Charly voor de afwisseling hoort er ook bij.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.