Festivalinfo App ondersteunt Poprondes in Nijmegen, Apeldoorn en Zwolle

poprondegrootnieuws
Festivalinfo App ondersteunt Poprondes in Nijmegen, Apeldoorn en Zwolle
Door FloorFlawless op 17 september 2014 - 13:34 1 Het rondreizende muziekfestival Popronde raat momenteel door Nederland! Het doel van de Popronde is om een overzicht te geven van wat er op muziekgebied in Nederland gebeurt en om onbekende bands de mogelijkheid te geven buiten de eigen regio op te treden.

In Nijmegen wordt de aftrap gegeven, waar maar liefst 81 optredens plaats zullen vinden bij 38 verschillende locaties, een record! Het festival wordt geopend in Museum Het Valkhof door oud-Popronde deelnemer Kensington, die het spreekwoordelijke lintje zullen doorknippen. Aansluitend geeft Sväva om 20.00 het eerste optreden van Popronde 2014.

Wij van Festivalinfo ondersteunen met onze app dit weekend de Poprondes in Nijmegen (18 september), Apeldoorn (19 september) en Zwolle (20 september).

Festivalinfo is al jaren de plek voor al je festival voor- en napret, maar komend festivalseizoen voorziet Festivalinfo je ook op het festivalterrein van informatie met een mobiele app! De app biedt een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws.

De killer-feature van onze app is echter de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



definitievanhiphop

TYPHOON NAAR DEFINITIE VAN HIPHOP IN 013 Typhoon is toegevoegd aan de line-up van Definitie Van Hiphop dat op 29...

crosslinxnews

MARK LANEGAN EN SQUAREPUSHER VOOR CROSS-LINX De Amerikaanse zanger Mark Lanegan (foto) en de Britse elektronica-act...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.