Plan het vervoer naar je festival

GoEuro
Plan het vervoer naar je festival
Door RobZ op 26 september 2014 - 16:31 1 Een early bird ticket heeft twee voordelen. Allereerst kun je met je earlybird ticket veel geld besparen op je festivalticket. Daarnaast kan de voorpret van een festival in het vooruitzicht, een paar maanden van te voren beginnen. Een paar weken van te voren wordt geduimd voor goed weer. En een week van te voren wordt de weersverwachting voor de eerste keer gecheckt. Daar worden vervolgens mogelijke outfitjes voor de dag zelf op gebaseerd. En hoe kom je bij het festival zelf? Wordt het het openbaar vervoer? Of gaat iemand bobben? Wij snappen dat je zo min mogelijk tijd wilt spenderen aan het reizen naar een festival. Daarom volgen hier drie tips voor het plannen van je reis.

1. Plan je reis
Vele wegen leiden naar het festival en iedereen heeft andere voorkeuren wat betreft reizen zelf. Voor de een is snelheid het belangrijkst, de ander houdt van een comfortabele reis. En niet te vergeten de prijs van de reis is niet onbelangrijk. Een handige tool die verschillende reisopties met elkaar vergelijkt en combineert is GoEuro. Ook kleinere steden worden door deze tool gevonden. Vermijd je liever het openbaar vervoer maar wil niemand van je vrienden bobben? Neem de partybus! Zo begint je feestje al iets eerder. Rij je zelf en heb je nog plaats over in de auto? Plaats een bericht op de facebookpagina van het event. Zo kun je kosten delen.

2. Boek zo vroeg mogelijk
Een earlybird ticket bespaard geld. Als je je reisticket vroeg boekt, kun je veel geld besparen. Boek dus zo vroeg mogelijk!
Ben je niet in het bezit van een (weekend)OV-kaart? En wil je voordelig met het openbaar vervoer reizen? Hou de aanbiedingen van Hema, Blokker en Spoorwinkel in de gaten. Zij hebben zo nu en dan goedkope dagtickets in de aanbieding. Ga je met een grote groep? Dan kan het lonen zelf een partybus te huren naar het festival!

3. Check op de dag van het festival de laatste reisinformatie.
Wil je niets missen van het festival? (vooral niet je favoriete artiest die al vroeg optreed) Vermijd vertraging en check voordat je reis begint de laatste reisinformatie!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE 2014 Amsterdam Dance Event

DAGELIJKS ELEKTRONISCHE LIVE ACTS IN SUGARFACTORY...Elke avond staat Sugarfactory tijdens Amsterdam Dance Event in het teken van...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

ADE EN DEKMANTEL ZOEKEN NAAR ALTERNATIEVE LOCATIES Dekmantel heeft zich voor het ADE-programma teruggetrokken uit het MC...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.