Nieuw concept voor A State Of Trance, kick off in Utrecht

Armin van Buuren
Nieuw concept voor A State Of Trance, kick off in Utrecht
Door Anjelica op 10 oktober 2014 - 11:02 1 Het grootste trance festival ter wereld, A State Of Trance, gaat in 2015 voor het eerst niet in tour-vorm plaatsvinden. In plaats daarvan zal A State Of Trance Festival een heel weekend duren. De kick off van het nieuwe festivalconcept vindt op 21 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vervolgens zal het festival in de komende drie jaar op een aantal vaste plaatsen in de wereld plaatsvinden. Het eerste festivalweekend zal plaatsvinden in Melbourne en Sydney op 6 en 7 februari.Dit maakte Armin van Buuren gisteravond bekend.

De data en line-up voor alle steden wordt later bekend gemaakt. Ook zal ieder A State Of Trance festival live te volgen zijn via een stream op de website van het festival.

Kaartjes voor de kick off in Utrecht zijn vanaf 25 oktober om 11:00 te koop.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



partysquadnewss.jpg1

VOLLEDIGE LINE-UP WINTER PARK FESTIVAL 2014 BEKENDDe organisatie van Winter Park, dat plaatsvindt op 1 november in Aquabest bij...

roadburnnewss.jpg

SÓLSTAFIR SPEELT SOUNDTRACK VAN CULTKLASSIEKER WHEN... Mooie bevestiging voor Roadburn. Op 9 april speelt Sólstafir de soundtrack...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.