Cd-recensenten gezocht!

publiek concert
Cd-recensenten gezocht!
Door HarmG op 27 oktober 2014 - 15:43 1 Stapels en stapels aan albums vullen de postbus van Festivalinfo. Snoeiharde metal, (dromerige) indiepop, kleine underground acts en grote wereldsterren, de aanvoer stopt nooit en is ontzettend veelzijdig. Met een dertigtal enthousiaste recensenten bekritiseren, schrijven, en vooral luisteren we ons door de bergen albums heen. Helaas komen we niet aan alle releases toe. Om nog meer aanbod te kunnen behandelen zijn we toe aan een uitbreiding van het recensieteam. We zijn daarom per december op zoek naar nieuwe, enthousiaste recensenten die ons team willen komen versterken.

Ben jij die muziekkenner op het gebied van rock, pop, jazz, wereldmuziek, dance, hiphop, metal of ben je een echte alleseter en kun je dit ook op een frisse, goed beargumenteerde manier vertalen naar het papier, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat moet je doen:
Stuur voor 30 november een proefrecensie van +/-350 woorden in de stijl van Festivalinfo. Geef daarnaast in je begeleidende mail aan waarom wij jou aan ons team zouden moeten toevoegen. Vergeet hierbij niet te melden van welke muzikale markten je thuis bent. Natuurlijk willen we niet alleen weten of je kunt recenseren, we zijn ook benieuwd naar de persoon achter de recensie. Stuur je recensie en de begeleidende mail naar recensies@festivalinfo.nl. De proefrecensie zal worden beoordeeld door onze redactie en begin december hoor je of je ons team kan komen versterken.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Buma Rotterdam Beats

YOUR OLD DROOG NAAR ROTTERDAM BEATS Your Old Droog komt naar Rotterdam Beats. De MC, die afgelopen zomer zijn...

CrossingBorder_Goed.jpg

CROSSING BORDER PUBLICEERT TIMETABLES Het Crossing Border festival heeft vandaag de timetables gepubliceerd op hun...

REACTIES

geen avatar
wo 29 okt 2014 15:00

Jweerdenburg Met welke frequentie wordt er dan verwacht dat je een recensie schrijft? Mag je de CD's die je behandelt houden?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.