Zwarte Cross komt met eigen vuurwerklijn

Zwarte Cross 2013
Zwarte Cross komt met eigen vuurwerklijn
Door Anjelica op 19 november 2014 - 12:55 1 Zwarte Cross komt dit jaar met een eigen vuurwerklijn: 'Tante Rikie's kruittuintje'

Samen met Zena Vuurwerk ontwikkelde het festival een pakket dat door Zwarte Cross' eigen Tante Rikie omschreven wordt als vuurwerk dat "gruwelijk knapt als ook nog eens ontzettend kleurrijk is, net als de Zwarte Cross."

Eerder bracht Zwarte Cross ook al een kinderboek in dialect, een eigen drankje, een magazine en een damestassenlijn gemaakt van festivalzeilen op de markt.

De Zwarte Cross vuurwerkpakketten zijn hier te bestellen voor €139,95. Ze kunnen worden afgehaald van 29 tot en met 31 december bij een dealer in de buurt.


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WhereTheWildThingsAre

TOURIST EN MEER OP WHERE THE WILD THINGS AREWhere The Wild Things Are voegt vandaag zes nieuwe namen aan de affiche toe....

concertatseanieuws

LENNY KRAVITZ OP CONCERT AT SEA De afgelopen jaren werd Concert At Sea qua namen al steeds een beetje groter,...

REACTIES

Avatar sk0llbr0d
wo 19 nov 2014 14:06

sk0llbr0d YES! Eindelijk name... oh vuurwerk, ook leuk. Lijkt alsof er elk jaar minder focus komt te liggen op het festival zelf en meer op de merchandise/ het merk zwarte cross. Nozem Oil was nog wel grappig, dit gaat mijn inziens een beetje ver.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.