Programma Eurosonic Noorderslag compleet

di-rect
Programma Eurosonic Noorderslag compleet
Door Anjelica op 19 december 2014 - 11:50 1 Het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag is compleet. Aan Noorderslag zijn Boeboe en Dollkraut toegevoegd. Op de zaterdag treden Paceshifters en Navarone op en aan de affice van Eurosonic Air is DI-RECT (foto) toegevoegd.

Daarnaast is ook het nachtprogramma van Eurosonic in club Paradigm bekend gemaakt. In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de volgende acts te zien: Cookachoo, De Jeugd van Tegenwoordig, Doppelgang, Falco Benz, Magnetron DJ Team, Rimer London, Sofie Winterson, The Million Plan, Vic Crezée is White Boy Wasted en een DJ-set van Willie Wartaal.


Eurosonic Noorderslag vindt van 14 tot en met 17 januari plaats in Groningen. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts zijn uitverkocht. Voor de overige dagen zijn nog kaarten verkrijgbaar via Ticketmaster.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO / PODIUMINFO ZOEKT REDACTIE- EN ICT...Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere...

STRP Festival

KAYTRANADA, THE GASLAMP KILLER EN MEER NAAR STRP... STRP Biënnale heeft de eerste artiesten voor de Dance Night op 21 maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.