Adv: Neem de korte weg langs de kassa voor festivals als Mysteryland met MasterCard en SFX

Mysteryland - mastercard adv
Adv: Neem de korte weg langs de kassa voor festivals als Mysteryland met MasterCard en SFX
Door RobZ op 07 juli 2015 - 23:34 1 Zenuwachtig zit je voor de computer. De website waar je kaartjes kan bestellen staat al klaar maar wees gewaarschuwd: een kaartje bemachtigen voor je lievelingsfestival is een keiharde strijd vol frustratie. Refresh, refresh!

Laat die moeite achter je! MasterCard en evenementen organisator voor elektronische muziek SFX Entertainment slaan de handen ineen om het je makkelijker te maken met innovatieve en technologische (betaal)oplossingen. Niet meer langs het net vissen, maar gewoon zeker zijn van je zaak. Dat willen we allemaal wel, toch?

MasterCard en SFX geven je nu dan ook de kans om een kaartje te bemachtigen voor Mysteryland dat op 29 en 30 augustus plaatsvindt. Wat moet je hiervoor doen? Een online transactie betalen met MasterCard en je aanmelden op www.pricelesssurprises.nl. Let op! Dit kan van 27 juli t/m 19 augustus dus wees er snel bij. En wie weet sta jij gewoon te dansen op Mysteryland door Mastercard en SFX!




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE

AMSTERDAM DANCE EVENT VOEGT INDOOR FESTIVAL TOE AAN...De wereldwijde dance-conferentie Amsterdam Dance Event organiseert op...

Freeze festival

FREEZE FESTIVAL MAAKT METAL-HEADLINER BEKEND Het Freeze Festival maakt bekend dat de Belgische black metal-band Enthroned...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.