Gezocht: enthousiaste cd-recensenten!

publiek concert
Gezocht: enthousiaste cd-recensenten!
Door GraciaVisscher op 13 oktober 2015 - 09:35 1 Snoeiharde metal, indiepop, rock, hiphop en dance, de aanvoer van nieuwe albums stopt nooit. Wekelijks ontvangen we postzakken vol nieuwe muziek van beginnende muzikanten tot aan de allergrootste wereldsterren.

Met een dertigtal enthousiaste recensenten bekritiseren, schrijven, en vooral luisteren we ons door de bergen albums heen. Om al het aanbod te kunnen behandelen zijn we op zoek naar nieuwe krachten voor ons recensieteam. We zijn daarom per november op zoek naar enthousiaste recensenten die ons team willen komen versterken.

Ben jij die muziekkenner op het gebied van rock, metal, pop, jazz, wereldmuziek, dance of hiphop of ben je een echte alleseter? Kun je dit ook nog op een frisse, goed beargumenteerde manier vertalen naar het papier, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat moet je doen:
Stuur voor 30 oktober een proefrecensie in van +/- 350 woorden over een recent verschenen album. Doe dit in de stijl van Festivalinfo. Geef daarnaast in je begeleidende mail aan waarom wij jou aan ons team zouden moeten toevoegen. Vergeet hierbij niet te melden van welke muzikale markten je thuis bent.

Natuurlijk willen we niet alleen weten of je kunt recenseren, we zijn ook benieuwd naar de persoon achter de recensie. Stuur je recensie en de begeleidende mail naar recensies@festivalinfo.nl. De proefrecensie zal worden beoordeeld door onze redactie en begin november hoor je of je ons team mag komen versterken.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop Metal Meeting 20166

IRON MAIDEN HEADLINER OP DE ZONDAG VAN GRASPOP METAL...Vanmorgen werd op de Vlaamse radiozender Studio Brussel bekend gemaakt dat...

Festyland 20151

EERSTE ACT VOOR FESTYLAND 2016 NA SUCCESVOLLE... De achtste editie van het festival Festyland is er een om tevreden over te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.