Winnen: 1x2 kaarten voor STRAF_WERK Warehouse Closing met o.a. Joris Voorn

jorisvoorn
Winnen: 1x2 kaarten voor STRAF_WERK Warehouse Closing met o.a. Joris Voorn
Door LotteAbrahams op 17 december 2015 - 14:02 1 Op 30 december keert STRAF_WERK terug met het jaarlijkse Warehouse Closing. Dit keer vindt het plaats in de Scheepsbouwloods op het NDSM terrein in Amsterdam. Onder andere Joris Voorn (foto), Tensnake, Huxley en De Sluwe Vos zullen optreden. Dat belooft een leuke avond te worden! Om het nog vetter te maken hebben wij nu de volgende winactie voor je:

Festivalinfo mag namelijk 1x2 kaarten weggeven voor STRAF_WERK Warehouse Closing!

Als je kans wilt maken op de kaarten voor het festival, hoef je alleen maar via de Agendainfo te laten weten dat je graag naar dit festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen account? geen probleem! Die is zo aangemaakt.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'STRAF_WERK'.

Deze actie loopt tot en met 23 december 2015.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Main Square

MAIN SQUARE FESTIVAL ZEGT BONJOUR! TEGEN O.A....Het Franse Main Square Festival heeft de eerste 15 namen bekendgemaakt. Het...

Noorderslag/Eurosonic

TRAUMAHELIKOPTER KOMT WEER MET EIGEN FEESTJE TIJDENS... Traumahelikopter komt weer met een eigen feestje tijdens Eurosonic...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.