Chateau Techno is klaar voor Ferro Dome Rotterdam

Chateau Techno Ferro Dome
Chateau Techno is klaar voor Ferro Dome Rotterdam
Door RobZ op 08 januari 2016 - 17:56 1 Chateau Techno is organisator van dance-evenementen met de nadruk op live-artiesten. Techno-liefhebbers kunnen doorgaans niet wachten een kaart te bemachtigen. Chateau Techno kiest voor wisselende, industriële locaties in Nederland. 27 februari zal het Chateau Techno plaatsvinden in de Ferro Dome te Rotterdam.

Feestklimaat
Nederland heeft een feestklimaat met de meeste festivals ter wereld. Dance zit in ons DNA en daarom is het ook niet gek dat de populairste DJ’s ter wereld (zoals Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto) uit Nederland komen. Vooral Amsterdam kent veel grootschalige techno-festivals. In Rotterdam was dit wel een tijdje wel anders en daarom is het mooi dat een evenement, als Chateau Techno, deze keer in Rotterdam plaatsvindt.

Ferro Dome
Chateau Techno wordt op 27 februari gehouden in de industriële locatie: Ferro Dome. Dit terrein heeft mogelijkheden voor zowel binnen- en buiten evenementen en kan 6000 bezoekers herbergen. Ferro Dome is gelegen op het Ferro terrein. Een industrieel erfgoed met een rijke geschiedenis. De gashouder werd vroeger gebruikt voor de opslag van gas, waarmee een groot gedeelte van Rotterdam voorzien werd. Tegenwoordig wordt er op een creatieve manier gebruik gemaakt van het terrein. Bijvoorbeeld door het terrein te gebruiken voor grote evenementen.

Chateau Techno
Onder de technoliefhebbers is het echt een begrip: Chateau Techno. In de blog van TravelBird wordt het beschreven als een waanzinnig evenement. Ook in Rotterdam is er weer een gave line-up, want Jeff Mills, Derrick May, Dave Clarke, The Advent & Industrialyzer en Marcel Fengler zullen het podium betreden.

Tickets
Tickets voor Chateau Techno kosten 37,50. Hiermee ben je van 22:00 uur 's avonds tot 8:00 uur de volgende ochtend verzekerd van een mooi feest. Kijk voor tickets op de website van Chateau Techno.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg

ORGANISATIE NOORDERSLAG SCHAFT BIERDOUCHE AFDe traditionele bierdouche tijdens de uitreiking van de popprijs tijdens...

Paaspop 2015

VIER ERBIJ VOOR PAASPOP 2016 Vlak voor het weekend gooit Paaspop Schijndel er nog vier bevestigingen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.