22fest terug in juli - bijgestaan door Friendly Fire

22fest Diemerbos
22fest terug in juli - bijgestaan door Friendly Fire
Door sjoertb op 12 januari 2016 - 11:53 1 Het muziekplatform 22tracks organiseerde vorig jaar voor het eerst een eigen festival: 22fest. Dat pakte goed uit en dit jaar krijgt het festival een vervolg. Dit jaar vindt 22fest plaats op 23 juli, net als vorig jaar in het Diemerbos in Amsterdam.

Uniek aan het concept is dat er expliciet niet op grote headliners wordt ingezet maar op het ontdekken van nieuw talent. Op het festival zijn live bands, beats en elektronische acts even belangrijk.

Dit jaar betrekt 22tracks voor het eerst evenementenbureau Friendly Fire bij de organisatie van het evenement. Oprichter van 22tracks Vincent Reinders is enthousiast over de samenwerking: "Als fervent bezoeker van hun events weet ik zeker dat Friendly Fire ons gaat helpen om 22fest naar een volgend niveau te tillen. Het netwerk en de ervaring van Friendly Fire komt perfect van pas bij de ambitie om uit te breiden qua capaciteit en met name om een sterker programma neer te zetten met nóg spannendere en relevantere namen."

Op de toepasselijke datum 22 januari start de voorverkoop van earlybirds tickets via de website van 22fest. Deze kosten natuurlijk €22.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fortarocknieuwsklein

OOK HEIDEVOLK OP FORTAROCKFortaRock heeft zojuist een nieuwe naam toegevoegd aan de festivalzaterdag....

Paaspop 2015

PAASPOP BEVESTIGT O.A. THE PRODIGY, BALTHAZAR EN DE... Paaspop heeft weer een nieuwe lading namen bevestigd. Aan de line-up zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.