Dancefestival DGTL gaat vleesvrij

DGTL
Dancefestival DGTL gaat vleesvrij
Door GraciaVisscher op 17 februari 2016 - 16:24 1 Het dancefestival DGTL zal voor de komende editie alleen vegetarisch eten verkopen als deel van de verduurzaming van het festival. Dit maakte DGTL vandaag bekend.

Onder de noemer 'Revolution' gaat het festival de vervuiling en energieverspilling van het evenement tegen. Eerder werden al herbruikbare bekers ingezet, recycling van urine om fosfaat te winnen en wordt een compleet podium van batterijstroom voorzien.

De keuze voor een volledig vegetarische festivalkeuken is de volgende stap. "Niet eens zo'n heel grote stap", volgens Jorrit Huijsman (bij DGTL verantwoordelijk voor het Revolution-onderdeel). "Het vegetarische aanbod was al heel groot. We willen bezoekers laten zien dat twee dagen geen vlees eten absoluut geen moeite kost. Misschien gaan ze er wat bewuster mee om, en eten ze wat minder vaak vlees."

DGTL vindt op 26 en 27 maart plaats op het NDSM-werf in Amsterdam. Er zijn nog dagkaarten en passe-partouts beschikbaar.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



La Truite Magique

INDIAN ASKIN, DEZ MONA EN MEER NAAR LA TRUITE...Vandaag kondigde de organisatie de derde editie van La Truite Magique aan....

TW Classic1

TW CLASSIC PRESENTEERT LINE-UP MET O.A. BRUCE... Het Belgische TW Classic heeft vandaag zijn volledige line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.