Line-up Cactusfestival compleet met o.a Black Mountain, Eefje de Visser en Tourist LeMC

Tourist Lemc
Line-up Cactusfestival compleet met o.a Black Mountain, Eefje de Visser en Tourist LeMC
Door robinmelis op 20 april 2016 - 16:19 1 Op 8, 9 en 10 juli vindt het Cactusfestival weer plaats. Vandaag worden er nieuwe namen bekend gemaakt die meteen de line-up compleet maken.

Black Mountain, Tourist LeMC (foto), Eefje de Visser, Warhola en Mbongwana Star zijn de laastse namen voor het festival. Eerder werden onder andere Air, Damien Rice, Wilco, Black Box Revelation en Gregory Porter bekend gemaakt. Bekijk de complete line-up hier.

Cactusfestival gaat plaatsvinden in het Minnewaterpark te Brugge. Tickets voor het festival zijn nog beschikbaar. Dagtickets kosten €45, combitickets €78, en een weekend ticket €105. Aan de deur kost een dagticket €55, combiticket €91 en weekendticket €117. De tickets zijn verkrijgbaar via deze website.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festival

'GEEN HANDTASSEN EN RUGZAKKEN OP BELGISCHE FESTIVALS'Jan Briers, gouverneur van de federatie van Muziekfestivals, adviseert...

Dour 2016

DUB CORNER OP DOUR FESTIVAL HEEFT DE LINE-UP COMPLEET Dub Corner op Dour Festival heeft de line-up rond. Voor de vierde keer is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.