STRAF_WERK Festival verhuist van locatie binnen Amsterdam

Strafwerk Festival 2016
STRAF_WERK Festival verhuist van locatie binnen Amsterdam
Door Cartman91 op 28 juni 2016 - 12:17 1 Het Amsterdamse STRAF_WERK Festival gaat van locatie verhuizen. De nieuwe locatie van het festival is te vinden op Blijburg, bij Blijburg Aan Zee.

Dit vernieuwde stukje strand (sinds oktober 2015) biedt meer bewegingsvrijheid, zodat er meer ruimte is voor creativiteit. Zo komt onder meer de Festival Market terug, maar ook zal het festival onder gedompeld worden met futuristische kunstobjecten.

De 5 podia komen aan het water te liggen, dus voor het echte strandfestival-gevoel kan je op blote voetjes dansen! Het festival wordt gehouden op 20 augustus. Op het festival treden onder andere Tom Trago, Joris Voorn, Luuk van Dijk, Jamie Jones en The Martinez Brothers op. voor het volledige overzicht kijk je op de festivalpagina.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop2013

PUKKELPOP MAAKT KOKEN OP DE CAMPING TOCH MOGELIJK...Festivalgangers die graag hun eigen eten koken op de camping, kunnen vanaf...

Crossing Border

CROSSING BORDER KONDIGT VERHUIZING EN EERSTE NAMEN... Het festival Crossing Border kondigt vandaag niet alleen de nieuwe editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.