Dansen in Zeebrugge op WECANDANCE festival

Life in Color sfeer
Dansen in Zeebrugge op WECANDANCE festival
Door RobZ op 22 juli 2016 - 12:40 1 Op 13 en 14 augustus vindt in Zeebrugge (België) het WECANDANCE festival plaats. Het electronic beach festival wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en draait om muziek, mode, eten en kunst. Het thema van dit jaar: space.

Muziek
Op WECANDANCE staat elektronische underground muziek centraal. Op de verschillende podia zijn zowel lokale als internationale acts te zien. Verwacht house, techno en downtempo elektronische muziek, maar ook urban-invloeden. Voorbeelden van artiesten die je op het festival kunt bewonderen: DJ Tennis, Dixon, Jamie Jones, Young Marco en Woo York. Mocht je alvast een voorproefje willen hebben van de muziek die tijdens WCD te horen zal zijn, dan kun je luisteren naar de speciale WCD-playlist op Deezer.

Eten
Tijdens de vorige editie van WCD konden festivalgangers op de Food Market terecht voor een culinaire ontdekkingstocht. 15 foodpartners creëerden een speciaal WCD-gerecht en verkochten dat op deze markt. Omdat het concept een groot succes bleek, is de Food Market er ook dit jaar weer. De 15 partners hebben zich deze keer laten inspireren door het space-thema. Voor wie zijn smaakpapillen wil verwennen met iets écht exclusiefs, is er de samenwerking met het Antwerpse restaurant The Jane. Hiervoor is echter wel een speciaal festivalticket nodig. Lekkere drankjes zijn er overigens ook volop op het festival; of je nu een goede kop koffie wilt drinken of trek hebt in een gezond sapje.

Mode
Kenmerkend voor WECANDANCE is de speciale aandacht voor mode. En dit is niet de bloemige, bohemian kleding die doorgaans op festivals gedragen wordt; ook hierbij komt namelijk het space-thema naar voren. WCD heeft samen met designers een aantal limited edition items ontwikkeld, die je in de WCD-webshop en op het festival zelf kunt kopen. Festivalbezoekers die hun outfit in stijl willen samenstellen, kunnen volgens de organisatoren denken aan transparante materialen, glanzende stoffen en aan helder wit en zilver. Onder andere shopping club Zalando Lounge biedt genoeg alternatieven voor de standaard festivallook. Mooi meegenomen is dat je hier korting tot 75% procent krijgt, en dat aanmelden voor de Zalando Lounge club gratis is. Inspiratie voor je outfit vind je op de Pinterest-pagina van WCD.

Slapen
Op 5 minuten lopen van het festivalterrein ligt de festivalcamping. Je kunt kiezen uit drie kampeerarrangementen: EASY, EASY RELAX en ALL IN. EASY houdt in dat je zelf een tent meeneemt. Kies je voor EASY RELAX, dan staat er al een tweepersoonstent met twee luchtbedden én beddengoed voor je klaar. Festivalgangers die voor ALL IN gaan, beschikken over een luxe cabine met twee boxspringbedden. Bij dit laatste arrangement ontvang je bovendien een drinking voucher ter waarde van €50. Let op: bij je campingticket zit geen toegang tot het festival inbegrepen.

Tickets
Een WCD Weekend ticket kost €79.00 en een ticket voor alleen zaterdag of zondag €49.00. Naast de reguliere tickets zijn er speciale The Jane tickets, die €175.00 per dag kosten. Voor groepen zijn er bovendien VIP-arrangementen beschikbaar. Kijk voor alle prijzen en overige informatie op de website van het festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop

PUKKELPOP DAGTICKETS DONDERDAG UITVERKOCHTDe kaartverkoop voor het Belgische festival Pukkelpop gaat hard! Enkel...

thunderdomenewss.gif2

THUNDERDOME KEERT IN 2017 TERUG VAN WEGGEWEEST Gabbers en gabberinnen opgelet, het welbekende hardcore / hardstyle festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.