Winnen: 4 x 50 euro shoptegoed bij Lucardi

Lucardi groot
Winnen: 4 x 50 euro shoptegoed bij Lucardi
Door hnkhnk op 17 augustus 2016 - 16:31 1 Wil je er hip en trendy bijlopen tijdens de komende festivals? Dan kunnen wij je in samenwerking met Lucardi.nl misschien wel helpen.

Festivalinfo mag namelijk 4x50 euro aan shoptegoed voor Lucardi.nl weggeven!

Zo kan jij dus binnenkort op de festivals shinen met je nieuwe accessoires! En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

Lucardi heeft een groot en betaalbaar assortiment aan horloges. Op een festival wel zo handig, want met een goed horloge kom je nooit meer te laat bij het optreden van je favoriete band! Want wat is er immers betrouwbaarder dan een horloge en een good old papieren blokkenschema?

Om mee te doen aan deze wedstrijd stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Shoptegoed Lucardi'.

Deze actie loopt t/m 26 augustus.









Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop2013

ZATERDAGTICKETS PUKKELPOP BIJNA UITVERKOCHT De festivalorganisatie van Pukkelpop laat met een persbericht weten dat er...

Sound of Revolution news

THE SOUND OF REVOLUTION STRIKT ONDER ANDERE LIFE OF... Enkele weken geleden moesten ze Dynamo Metalfest nog afzeggen, maar op The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.