Blijdorp Festival komt met eerste winterse editie

Blijdorp Festival news_groot
Blijdorp Festival komt met eerste winterse editie
Door Cartman91 op 23 september 2016 - 14:03 1 Het Rotterdamse Blijdorp Festival komt na 3 succesvolle edities pal naast Diergaarde Blijdorp nu met de eerste winterse editie van het festival.

De nieuwe variant van het festival zal plaatsvinden in de Van Nelle Fabriek, niet ver van de dierentuin vandaan, op zaterdag 3 december. Op dit winterse festival kan je onder meer een paradijs vol kunst, cultuur en vernieuwende muziek verwachten. Denk onder meer aan een iglo village, ijssculpturen, verschillende kunstenaars, een sinterklaas viering, Jägermeister, vuurkorven en de beste nationale- en internationale dj’s.

De kaartverkoop gaat komende maandag om 13:00 uur van start via deze site. Een kaartje kost je 24 euro. Over de line-up is vooralsnog niks bekend, zodra daar meer duidelijkheid over is laten wij je dat uiteraard weten.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zomaarpop 2016 news6

LIMBURGSE FESTIVAL ZOMAARPOP MAAKT VOLLEDIGE-LINE-UP...Het Limburgse festival Zomaarpop heeft voor de komende editie de volledige...

Graveyardnews1

GRAVEYARD STOPT ERMEE, GESCHRAPT VAN DESERTFEST LINE-UP De Zweedse hardrockband Graveyard houdt het na 10 jaar voor gezien. Reden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.