Straf_Werk komt in december voor het eerst met twee indoor edities

Straf_Werk Festival news_groot
Straf_Werk komt in december voor het eerst met twee indoor edities
Door Cartman91 op 03 oktober 2016 - 14:41 1 Het Amsterdamse Straf_Werk komt naast de reguliere festival en ADE special nu ook voor het eerst met een indoor editie. Op 2 december zal in het Amsterdamse Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein de eerste indoor avond plaatsvinden met artiesten als Hot Since 82, Andhim, Route 94 b2b Huxley, Finnebassen, Enrico Sangiuliano, Luuk van Dijk, ANOTR en Reinier Zonneveld.

Een dag later zal Straf_Werk voor het eerst ook buiten Amsterdam plaatsvinden, dan verhuist het feest namelijk naar het Eindhovense Klokgebouw. Op deze 2e avond kan je uit je dak gaan op de muziek van Joris Voorn, Âme, Kölsch, Agoria, Route 94, De Sluwe Vos, Wouter S, ANOTR, Lucky en Done Gone b2b Will Oirson.

Voor beide indoor avonden is de kaartverkoop al van start gegaan. Een Early-bird kaartje in Amsterdam kost je 27,50 euro, terwijl je voor een Early-bird in Eindhoven 29 euro betaalt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rowwenhezenews

PINKPOP DE THEATERS IN MET ROWWEN HÈZEDe Limburgse band Rowwen Hèze zal vanaf april 2017 door heel Nederland te...

valhalla

LINE-UP VALHALLA FESTIVAL COMPLEET (O.A. DE JEUGD... Na vier uitverkochte edities komt het festival Valhalla terug in de RAI...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.