Zwarte Cross 2017 verwacht grote drukte bij start voorverkoop

Zwarte Cross 2013
Zwarte Cross 2017 verwacht grote drukte bij start voorverkoop
Door ThomasS op 06 oktober 2016 - 11:53 1 De organisatie van de Zwarte Cross heeft een reeks maatregelen genomen om te voorkomen dat er problemen ontstaan aan het digitale loket bij de start van de internationale voorverkoop, op 19 november. Zo moeten krachtigere servers en een nieuwe digitale wachtrij de verwachte drukte het hoofd bieden.

Vorig jaar werd de festivalorganisatie blij verrast door een enorme run op de tickets. Met duizenden per uur vlogen de kaarten over de digitale toonbank. Daarom hoopt de Feestfabriek dat iedereen die de Zwarte Cross absoluut niet wil missen en bovendien voordelig aan kaarten wil komen snel gaat beslissen. “Laat jezelf niet op het allerlaatste moment in met louche tickethandelaren, gun jezelf peace of mind en profiteer van de Grote Denkerskorting,” aldus festivaldirectrice Tante Rikie. Na een geweldige voorverkoop en een uitverkochte editie in 2016 spreekt de organisatie de verwachting uit om voor 2017 op voorhand uit te verkopen.

Geen servicekosten.

Tante Rikie meldt trots: “Op tickets uit onze eigen ticketshop berekent de Zwarte Cross nooit servicekosten, ook niet voor komende editie.” Er zijn per kaartsoort 10.000 tickets met Grote Denkerskorting beschikbaar. De kortingsactie loopt tot en met 31 december van dit jaar.

Zwarte Cross 2017 vindt plaats op 13-14-15-16 juli.
Locatie: Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde
Meer info en tickets, check: www.zwartecross.nl

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MTV music week

LAATSTE NAMEN MTV MUSIC WEEK BEKEND (O.A. SAMM HENSHAW)MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, maakt vandaag de...

Claw Boys Claw

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BEERLAND IN METROPOOL MET... Poppodium Metropool organiseerde in 2015 voor het eerst Beerland . Dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.