Green Day bevestigt zichzelf voor Pinkpop 2017

Green Day
Green Day bevestigt zichzelf voor Pinkpop 2017
Door RobZ op 05 november 2016 - 10:52 1 Op de officiële site van Green Day is te lezen dat de band op zondag 4 juni het Pinkpop festival aandoet. Hiermee is de eerste bevestiging (van waarschijnlijk een headliner) voor het festival in Landgraaf een feit. Het is opvallend dat dit nieuws via de band zelf uitlekt, want normaal gesproken houdt Pinkpop haar line-up strikt geheim tot het moment dat zij het willen communiceren.

Het wordt de derde keer dat Green Day op Pinkpop te zien is. In 2010 en 2013 stond de band daar ook al op het podium. 31 januari komt Green Day bovendien langs voor een uitverkochte show in de Ziggo Dome. Een paar dagen later wordt ook Vorst Nationaal in Brussel aangedaan. Later op de tour doet Green Day ook de festivals Nova Rock (Oostenrijk) en Hurricane / Southside in Duitsland aan.

Hoewel Jan Smeets bij zijn afsluitingsinterview van Pinkpop 2016 de komst van Pearl Jam beloofd had, is het inmiddels zeer onzeker of deze band nog gaat komen. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte als er meer informatie over Pinkpop 2017 beschikbaar komt. Zo is er nog niks bekend over de start van de voorverkoop en prijs van de tickets. Hier vind je al onze informatie over Pinkpop 2017.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Foo Fighters24

FOO FIGHTERS DEZE FESTIVALZOMER NAAR EUROPAHet ziet er naar uit dat we komende festivalzomer weer van Foo Fighters...

rock werchter 20163

SYSTEM OF A DOWN TWEEDE NAAM ROCK WERCHTER Het is weer vrijdag, dus Rock Werchter heeft goed nieuws voor je. Vorige week...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.