System of A Down ook naar Pinkpop

System Of A Down Serj Tankian
System of A Down ook naar Pinkpop
Door RobZ op 11 november 2016 - 00:26 1 Pinkpopdirecteur Jan Smeets heeft door de jaren heen heel wat Pinkpopnamen wereldkundig gemaakt aan de telefoon bij Giel Beelen op 3FM. Ook in zijn laatste ochtenduitzending krijgt Giel een mooie primeur van Smeets. System of A Down staat komende editie op Pinkpop. Hiermee voegt de band zich bij Green Day, die vorige week bevestigd werden.

Op 5 juni staat System of A Down op Pinkpop. Dit is Pinkstermaandag. Het is nog niet helemaal duidelijk of System of a Down het festival ook zal afsluiten. System of A Down werd eerder al bevestigd door Rock im Park, Rock am Ring, de Download festivals in de UK en Frankrijk, Nova Rock, Main Square en Rock Werchter. Het wordt dus een drukke festivalzomer voor Serj Tankian en kornuiten.

Het wordt de derde keer dat System of a Down op Pinkpop staat. Ook in 1999 en 2002 stond de band op het podium in Landgraaf. Sinds 2002 is System of a Down in Nederland alleen in Ahoy en Ziggo Dome aan het werk te zien geweest.

Vorige week was al bekend geworden dat Green Day Pinkpop aandoet. Dit had na hun show op de MTV EMA's bekend moeten worden, maar door een interne fout lekte dit nieuws al eerder uit.

Je zal nog even geduld moeten hebben als je tickets voor Pinkpop 2017 wilt kopen. De kaartverkoop voor het festival start namelijk pas op zaterdag 11 maart. Na de traditionele Pinkpop persconferentie in Paradiso en de bevestiging van de gehele line-up, dus. Wij kunnen je een email sturen als de kaartverkoop van Pinkpop 2017 begint. Hier kan je deze herinnering instellen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret1

ARCADE FIRE NAAR BEST KEPT SECRET 2017Best Kept Secret heeft haar tweede naam bekend gemaakt. Niemand minder dan...

Robbie Williams

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ROBBIE WILLIAMS,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REACTIES

geen avatar
vr 11 nov 2016 15:58

eatsleeprave.. Rob was er erg vroeg bij. Ik kreeg de pp mail pas 15 uur. Jan vond ze jaren terug nog veel te duur! Is dit omdat ze Radiohead en Pearl Jam en de FF niet kunnen krijgen? Ze zullen er namelijk niet goedkoper op zijn geworden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.