Angel Olsen exclusief in TivoliVredenburg en naar Les Nuits Botanique (Brussel)

angelolsen
Angel Olsen exclusief in TivoliVredenburg en naar Les Nuits Botanique (Brussel)
Door Cartman91 op 22 november 2016 - 11:20 1 De Amerikaanse zangeres / gitariste Angel Olsen begon ooit als achtergrond zangeres, maar inmiddels speelt ze solo en staat solide op eigen benen. Haar muzikale sound is niet echt in een hokje te plaatsen. Het ene moment is het raggende gitaren op vol volume en het volgende moment luister je naar een mooie ballade.

Nu is bekend geworden dat Olsen voor een exclusief concert naar Pandora in TivoliVredenburg komt op 25 mei. Tickets voor dit concert gaan komende donderdag (24 november) om 10 uur in de voorverkoop via de kanalen van Ticketmaster.

Daarnaast speelt Olsen ook op het Brusselse festival Les Nuits in de Botanique op 17 mei, waar ook Ryley Walker op het podium staat. Tickets voor dit festival kosten 20 euro in de voorverkoop, via deze site.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Celine Cairo

NOORDERSLAG IS BIJNA COMPLEET (NIEUW BEVESTIGD O.A....Het programma van Noorderslag is bijna compleet met de bevestiging van...

textures2012

PAASPOP MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A. UB40 EN... Paaspop (14 t/m 16 april 2017) gooit vandaag een lading namen naar buiten....

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
di 22 nov 2016 12:39

E-Clect-Eddy Was laatst een geweldig optreden in de Tolhuistuin / Paradiso Noord, kan het iedereen aanbevelen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.