Martin Garrix wint Popprijs tijdens Noorderslag

Martin Garrix
Martin Garrix wint Popprijs tijdens Noorderslag
Door Cartman91 op 14 januari 2017 - 23:28 1 Noorderslag is jaarlijks het podium waar de Popprijs wordt uitgereikt, een prijs voor de artiest die zich het afgelopen jaar het meest verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse muziek.

De grote favoriet voor de prijs was Kensington met een succesvol jaar achter de rug en komend jaar 5x keer een uitverkochte Ziggo Dome in het vooruitzicht. De Staat werd ook aangewezen als grote kanshebber met een album- en song van het jaar titel al op zak. Maar de prijs is ditmaal gegaan naar DJ Martin Garrix.

Martin werd eerder door DJ Mag uitgekozen tot nummer 1 DJ van de wereld en heeft samen met zangeres Bebe Rexha een wereldhit te pakken met 'In the name of love'. Komend jaar staat de DJ onder andere op Pinkpop.

Eerdere winnaars van de felbegeerde Popprijs zijn onder meer The Opposites, Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Kyteman's Hiphop Orchestra, Caro Emerald, De Dijk en Armin van Buuren.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop

PUKKELPOP: WELKE ACTS ZIE JIJ GRAAG OP PUKKELPOP 2017?Wie staat er op jouw Pukkelpop 2017 wishlist? Die vraagt stelt het...

AlcatrazMetalFestivalnews.jpg

VIJFTAL NIEUWE NAMEN VOOR BELGISCH METALFESTIVAL... Het Belgische metalfestival Alcatraz heeft naast namen als Amon Amarth, Iced...

REACTIES

geen avatar
di 17 jan 2017 13:01

eatsleeprave.. Nou ja pop...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.