Oscar & The Wolf erbij voor Rock Werchter

review: Pukkelpop 2016 - Zaterdag Oscar & The Wolf
Oscar & The Wolf erbij voor Rock Werchter
Door RobZ op 18 januari 2017 - 16:02 1 Oscar & The Wolf staat in 2017 voor de derde keer op Rock Werchter. Het gaat snel met de band. In 2014 opent Oscar And The Wolf op zondagmiddag The Barn in Werchter. Een jaar later staat hij al bovenaan de affiche en zorgt hij wederom in The Barn voor een hoogtepunt op het festival. Komende editie mag Oscar & The Wolf het op het hoofdpodium bewijzen.

Voor Rock Werchter 2017 zijn nu tien namen bekend. Imagine Dragons, Arcade Fire en Kings of Leon komen op donderdag 29 juni naar het Festivalpark. Oscar And The Wolf en Radiohead staan er op vrijdag 30 juni, Blink-182, Linkin Park en System Of A Down op zaterdag 1 juli. Alt-J en Foo Fighters zijn bevestigd voor zondag 2 juli.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 is al van start gegaan via Ticketmaster. Een dagticket heb je voor 100 euro, een weekendkaartje kost je 236 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



isle of wight

KAISER CHIEFS, NOTHING BUT THIEVES EN MEER NAAR ISLE...Isle of Wight Festival heeft weer een lading artiesten vrijgegeven voor de...

greenfield

NIEUWE LADING NAMEN VOOR GREENFIELD FESTIVAL (O.A.... Het Zwitserse Greenfield Festival heeft een nieuwe lading met namen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.