The Charm the Fury naar Fortarock in the City

The Charm The Fury
The Charm the Fury naar Fortarock in the City
Door RobZ op 25 januari 2017 - 14:22 1 Medio november werd er bekend dat er in 2017 geen Fortarock festival plaatsvindt. Er vindt op zaterdag 27 mei in Doornroosje wel een editie van Fortarock in the City plaats.

Vandaag wordt bekend dat in The Charm the Fury op het festival staat. De Amsterdamse metalact heeft het optreden te danken aan Buma Rocks!

De metalband trad op tijdens de eerste editie van Buma Rocks! in 2013 en was deel van het Buma Rocks! Loud & Proud showcase event tijdens Eurosonic Noorderslag in januari 2016. Buma Rocks! bood de band vervolgens een plek tijdens de showcases op de Global Rock Summit in Los Angeles. Niet zonder succes: de band rond vocaliste Caroline Westendorp werd daar opgepikt door het in Duitsland en de VS gevestigde label Nuclear Blast. Eind maart 2017 zal tweede album The Sick, Dumb & Happy verschijnen op Nuclear Blast sublabel Arising Empire, dat zich richt op jonge acts.

Naast The Charm the Fury zijn ook Decapitated, Periphery, The Contortionist en Destrage bevestigd voor Fortarock in the City.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Benicassim

BENICASSIM STRIKT KASABIAN, BONOBO, LIAM GALLAGHER...Het festival Bennicassim, dat op 13, 14, 15 en 16 juli in Spanje plaatsvindt,...

Nirwana Tuinfeest 2016

STARSAILOR, DEWOLFF, PACESHIFERS EN MEER ERBIJ VOOR... Het programma van de 42e editie van Nirwana Tuinfeest begint aardig vorm te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.