Mark Lanegan bevestigt zichzelf voor Rock Werchter

Mark Lanegan
Mark Lanegan bevestigt zichzelf voor Rock Werchter
Door Cartman91 op 07 februari 2017 - 22:46 1 Eerder vandaag konden wij melden dat Mark Lanegan naar de Effenaar komt op 1 juli. Daar komen nog zelfbevestigingen bij voor het Belgische Rock Werchter en het Schotse Glastonbury. Zo valt te zien op zijn 'Gargoyle' tourposter (zie hieronder).

Voor Werchter zal Mark op de donderdag spelen, dezelfde dag als bijvoorbeeld Arcade Fire en Kings of Leon. Eerder waren artiesten als Lorde, The Chainsmokers, Kaleo en Prophets of Rage toegevoegd.

Het is wel nog wachten tot Werchter zelf met een bevestiging komt van Mark Lanegan. Op vrijdag om 16:00 uur hebben wij het antwoord op die vraag, dan maakt de festivalorganisatie namelijk weer een lading namen bekend.

Rock Werchter wordt 4 dagen lang gehouden, van 29 juni t/m 2 juli in het Festivalpark in Werchter (België). De dagtickets voor zaterdag 1 juli zijn inmiddels uitverkocht. Een wachtlijst is geopend. Andere tickets zijn te bestellen via de volgende link. Een dagticket kost je 100 euro. Voor vier dagen Rock Werchter ben je 236 euro kwijt.

Voor Glastonbury was tot nu toe alleen Radiohead bevestigd. Dit festival wordt gehouden van 21 t/m 25 juni.

Mark Lanagan's tourschema


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 20171

BASTILLE, CYPRESS HILL, LONDON GRAMMAR EN MEER VOOR...Lowlands pakt weer uit met een lijst nieuwe namen. Bastille, Cypress Hill,...

NOS Alive 2017

OOK CAGE THE ELEPHANT NAAR NOS ALIVE NOS Alive heeft weer een nieuwe artiest toegevoegd aan het festivalprogramma....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.