Nieuwe missie voor Amsterdam Roots Festival

Amsterdam Roots Festival
Nieuwe missie voor Amsterdam Roots Festival
Door sjoertb op 24 februari 2017 - 14:55 1 Voor de 35ste keer vindt aankomende zomer het Amsterdam Roots Festival plaats. De organisatie grijpt deze mijlpaal aan om de opzet uit te breiden. Het festival is opgericht om wereldmuziek onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Nu daar door de jaren heen flink wat meters in gemaakt is wordt er gekozen om naast wereldmuziek ook wereldwijde cultuur te gaan promoten. Verschillende kunstvormen uit de hele wereld gaan deel uitmaken van het evenement.

Één van de onderdelen op de aankomende editie is een circus waarin aandacht is voor acrobatiek, straat- en fysiek theater en hedendaagse dans. In Europa en Zuid-Amerika en Zuid-Korea zijn er veel ontwikkelingen op dit gebied.

Het festival vindt plaats van 9 t/m 25 juni op verschillende locaties in Amsterdam. et hoogtepunt is het afsluitende, vrij toegankelijke openluchtfestival Roots Open Air in het Oosterpark, met verschillende podia en kinderactiviteiten.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dour Festival

PENDULUM, WARHAUS, BAZART, JAGWAR MA EN MEER NAAR...De festivalorganisatie achter Dour Festival heeft weer nieuwe aangekondigd...

Suikerrock

BLACK BOX REVELATION EN RIVAL SONS DELEN PODIUM MET... Black Box Revelation, Rival Sons en Equal Idiots zijn toegevoegd aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.