Bevrijdingsfestival Den Haag presenteert volledige line-up (o.a. Pete Philly en Diggy Dex)

pete philly
Bevrijdingsfestival Den Haag presenteert volledige line-up (o.a. Pete Philly en Diggy Dex)
Door Cartman91 op 03 maart 2017 - 13:16 1 Eerder vandaag konden wij melden dat De Staat, Broederliefde en De Jeugd van Tegenwoordig ambassadeurs van de vrede zijn tijdens de komende editie van Bevrijdingsdag. Dit houdt in dat deze artiesten de grote Bevrijdingsfestivals in het land per helikopter afgaan om op te kunnen treden.

Nu is daar voor de tiende editie van het Bevrijdingsfestival in Den Haag de complete line-up. Naast de ambassadeurs staan ook artiesten als Mr. Polska, Tim Akkerman, Andy Frasco, Sevn Alias, Diggy Dex, Sabrina Starke, Pete Philly en Glowinthedark (DJ set) op het podium.

In totaal zijn er 84 optredens in Den Haag, in de voorgaande negen edities zijn er nooit zoveel optredens geweest.

Voor alle info en bevestigingen van het gratis te bezoeken festival kijk je hier. Het complete tijdschema en line-up vind je op de website van Bevrijdingsfestival Den Haag.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



freshtivalnews

FRESHTIVAL KOMT MET NICKY ROMERO, SHOWTEK, RONDÉ,...Freshtival is dit jaar voor het eerst tweedaags. Het festival vindt in het...

Slam fm

SLAM! KONINGSDAG KRIJGT O.A. BROEDERLIEFDE, FEDDE... Koningsdag wordt groots gevierd in het AFAS Stadion te Alkmaar. SLAM! viert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.